İŞİNİZE YARAYABİLİR TIKLAYINIZ! .mail: info@yabanhikayesi.com
HARİTALAR
Wikiloc : bisikletrotalari

Yayınlar, fotoğraflar ve içerikler izinsiz kullanılamaz!!!

27 Nisan 2013 Cumartesi

Ant-019 HİSARÇANDIR-ÇINAR-YARBAŞÇANDIR-HACISEKİLER


Rota ve harita bilgileri sayfa sonunda yer almaktadır...

Antalya kesinlikle doğası ile muhteşem bir şehir. İnsanı kendine aşık edercesine cömertlikte. Yıllarca aynı rotadan geçmemek üzere çeşitli doğa sporu dallarında, doğada kendinize farklı parkurlar ve güzergahlar bulabilirsiniz. Burada yayınlanmış olan parkurların pek çoğu Dağ bisikleti için planlanmış olsa da, aynı rotalar farklı doğa sporları içinde kullanılabilir/kullanılmaktadır. Hisarçandır Köyü girişinden sağa orman yoluna dönülerek devam eden, çam ormanları içerisinden geçen bir parkurdur. Orman içerisinde dere geçişinde bulunan köprü, sağnak yağışlardan ve dere suyunun yükselmesinden biraz zarar görmüş olsa da ayakta kalabilme çabasındadır. Araçla ve bisikletle geçişte dikkatli olmakta fayda var. Doğa manzarası ve Çam Ormanlarının kokusu ile muhteşem bir ortama sahip olan bir rotadır. 


























Zorluk Derecesi : Ortalama 75 Km lik ZOR bir parkurdur.
Hangi mevsimde yapılır: Her mevsim için uygundur.
Bisiklet Seçimi : Dağ Bisikleti.
Başlangıç Noktası : 100. Yıl Cad. Falez Kavşağı.
Bitiş Noktası : 100. Yıl Caddesi Falez Kavşağı.
Su Kaynakları : Rota boyunca sıklıkla yerleşim yerleri mevcuttur. Doğal su kaynaklarının yanında Hisarçandır, Yarbaşçandır, Hacısekiler ve Çakırlar Pazar Yeri Meydanında Köy Bakkallarından su temin edilebilir.
Alış-Veriş Alanları : Rota boyunca sıklıkla yerleşim yerleri mevcuttur. Hisarçandır, Yarbaşçandır, Hacısekiler ve Çakırlar Pazar Yeri Meydanında Köy Bakkallarından gerekli ihtiyaçlar temin edilebilir. 
DİKKAT!!! Herhangi bir kaza riskine karşılık kesinlikle en az iki kişile gidiniz ve bir yakınınıza gideceğiniz konumu bildiriniz!!!


Yükseklik Profili


Google Maps Harita Görüntüsü


GPS ve rota verilerini buradan indirerek daha detaylı inceleyebilirsiniz...


Başka bir rotada görüşmek üzere...

Sevgiyle Pedalla ...


Facebook'ta Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder