İŞİNİZE YARAYABİLİR TIKLAYINIZ! .mail: info@yabanhikayesi.com
HARİTALAR
Wikiloc : bisikletrotalari

Yayınlar, fotoğraflar ve içerikler izinsiz kullanılamaz!!!

25 Mayıs 2013 Cumartesi

Ant-027 AŞAĞIKARAMAN ORMAN PARKURU

Rota ve harita bilgileri sayfa sonunda yer almaktadır...

Rotaları aşağıda paylaşılmış olan wikiloc sitesinden telefonunuza yada GPS cihazınıza yükleyerek daha detaylı inceleyebilirsiniz. Telefonunuza yüklemek için buradan yardım alabilirsiniz!!!

Antalya muhteşem bir şehir. Doğa ile deniz ile iç içe olan ve her türlü fırsatları sunan bir şehir. Treking, tırmanış, dağ bisikleti ve yüzme gibi doğa sporları için kilometrelerce uzaklara yada başka şehirlere gitmeye gerek kalmadan her an yapılabilecek bir imkan sunmaktadır. Bu rota da tam onlardan bir tanesi. Neredeyse şehir ile iç içe olan orman ve dağ yollarında dağ bisiklet sürme fırsatı olan bir parkur. Uncalı mezarlığının hemen karşısından Aşağı Karaman Köyü ormanları içerisine girilerek devam edilen bir parkur. Pek çok yol ayrımları ve sapakları olan bir alana sahiptir burası. Yönünüzü şaşırırsanız ve yolunuzu bulabileceğiniz bir imkanınız da yoksa her an kaybolabilirsiniz. Bu alanda bir tur planlıyorsanız muhakkak ya yol ayrımlarını ezberleyerek yada GPS cihazınıza veya telefonunuza rotaları yükleyerek gidiniz. Orman içerisine girdikten sonra herhangi bir su kaynağına rastlama şansınız olmayabilir. O nedenle olumsuzlukları da göz  önünde bulundurarak tedbirli olmanızda fayda vardır. Ancak normal şartlarda şehre çok yakın olan bir parkurdur. Pek çok bisikletli kişi bu alanda bisiklet binmiştir ancak bu rotada ki bazı alanlar sanıyorum ki hala bakirdir. Her an için keşif ve spor amaçlı çok güzel bir alana sahiptir. Rota aynı zamanda Güver Kanyonu ve Kapızbaşı Göleti'ne de çok yakındır.














Zorluk Derecesi : Toplamda 33 Km. civarında olan ORTAZOR bir rotadır.
Hangi mevsimde yapılır:  Her mevsim için uygundur.
Bisiklet Seçimi : Dağ Bisikleti.
Başlangıç Noktası : 100. Yıl Caddesi Migros Kavşağı.
Bitiş Noktası : 100. Yıl Caddesi Falez Kavşağı.
Su Kaynakları : Şehre çok yakın ancak tedbirli olmanızda fayda olan bir rotadır.
Alış-Veriş Alanları :  Şehre yakın olan bir rotadır.
DİKKAT!!! Herhangi bir kaza riskine karşılık kesinlikle en az iki kişile gidiniz ve bir yakınınıza gideceğiniz konumu bildiriniz!!!




Google Maps Harita Görüntüsü


GPS ve rota verilerini buradan indirerek daha detaylı inceleyebilirsiniz...


Başka bir rotada görüşmek üzere...

Sevgiyle Pedalla ...
Facebook'ta Paylaş




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder